Diari de BastArt

 

L’any 2012, de la mà de la Rachelle de Tinkerlab vaig tenir el privilegi d’involucrar-me en una experiència que em va canviar la vida, i que va disparar la meva creativitat per sempre i per a sempre. L’experiència va durar un any i escaig, durant el qual vaig pensar i divagar amb les mans a doble pàgina (gairebé) a diari. Aleshores érem un petit clan que jugant amb l’etiqueta #tinkersketch compartíem les nostres idees creatives i ens fèiem créixer les unes a les altres. Va ser una experiència increïble. Després va arribar Julia Cameron i The Artitst’s Way amb les seves tres pàgines en blanc diàries, la gran Keri Smith amb els seus reptes, els Urban Sketchers, la descoberta dels Graffiti Blackbooks, la redescoberta del món i l’estètica dels Fanzines… i el tema va anar evolucionant i prenent vida.

Prenent com a punt de partida aquestes experiències, buscant-ne l’essència més primària en els art journals i amb la pretensió de convidar les nostres ments a restar més obertes i atentes, i les nostres mans més inquietes i sàvies, aquesta proposta pretén ser una invitació a explorar tècniques, idees i possibilitats.

La proposta és senzilla: escollir un tema i explorar-lo a dues pàgines.

Tot està permès… dibuixar, pintar, escriure, cosir, enganxar, retallar… fer anotacions en les il·lustracions… Amb tota la freqüència que ens sigui possible.

Podeu crear les vostres pròpies regles, o jugar amb les nostres. Tot és permès i tot està bé.

No té per què ser estèticament impecable ja que l’important és el què, no el com.

Un tresor en forma de quadern ple d’art bast, bastard, cru. Un catàleg infinit d’idees i tècniques.

 

  • El tema que us convidem a explorar durant les properes setmanes és IDENTITAT

 

Si decidiu jugar amb nosaltres, podeu utilitzar l’etiqueta #DiarideBastArt a les xarxes. I així compartir el fruit dels vostres suculents cervells.